İLİMİZDE E-TWINNING PROJELERİNİN KALİTE ETİKETİ TÖRENİ YAPILMIŞTIR

27.04.2023 187

Kırklareli’de 25.04.2023 tarihinde 2021 yılı eTwinning projelerinin, Kalite Etiketi töreni yapılmıştır. Törene; Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Arge ekibi, eTwinning Kalite Levhası alan okul müdürleri ve eTwinning Kalite Etiketi alan öğretmenler katılmıştır.

Törende; Kırklareli eTwinning İl Koordinatörü olan okulumuz Tarih Öğretmeni Oya Arslan tarafından, ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında bir konuşma yapılmıştır. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Kalkan tarafından eTwinning İl Koordinatörü Oya Arslan’a ve eTwinning İlçe Mentörlerine teşekkür belgesi verilmiştir.

Okulumuzun aldığı eTwinning Kalite Etiketi belgeleri ve eTwinning Kalite Etiketi Levhası, Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kadriye Tokat tarafından verilmiştir.