ÜNİVERSİTE TANITIM GEZİMİZ

22.04.2024 104

Okulumuz Gezi Kulübünün 19/04/2024 tarihinde düzenlemiş olduğu üniversite gezisinde sabah yapılan boğaz turunun ardından İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi ziyaret edildi. 12. Sınıf öğrencilerimize üniversitenin bölümleri, imkanları, yurt dışı olanakları ve başvuru koşullarıyla ilgili bilgi verildi. Yapılan bu ziyaretin sonrasında Dolmabahçe Sarayı ziyaret edildi. Bu muazzam yapıyı görmek öğrencilerimiz için çok anlamlı ve etkileyici oldu. Akabinde Ayasofya Camii ziyareti yapıldı ve öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ülkemizin en önemli tarihi miraslarından birini tanıma şansını yakaladı. Son olarak Mall of İstanbul’a gidilerek serbest zaman geçirildi. Dileriz düzenlenen bu gezi 12. Sınıf öğrencilerimizin akademik başarısına, vizyonlarına ve hayallerine büyük katkı sağlamıştır.