KIRKLARELİ eTWINNING MAYIS AYI WEBİNARI

05.05.2022 505

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çevrim içi düzenlemiş olduğu, Milli Eğitim Müdürümüz sayın Hüseyin KALKAN'ın açılış konuşmasını yaptığı,  Mayıs ayı Webinar toplantısının ikincisi okulumuz Tarih öğretmeni ve Kırklareli eTwinning İl Koordinatörü  Oya ARSLAN'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

Lüleburgaz Lisesi öğretmenlerinden Hüseyin SERTER ve İnci YILMAZ ŞİMŞEK "Okuma Saati", Düvenciler Anadolu Lisesi öğretmenlerinden İnci YAVUZ KARAKUŞ "Gelenek Görenek Öğrenmek Gerek", Lüleburgaz TSO Bilsem öğretmenlerinden  Selcan AKTAŞ, Cevizköy Ortaokulu öğretmenlerinden Şaban KÜREŞ, Celaliye Ortaokulu öğretmenlerinden Nergiz AKÇA, Celaliye Necati Gültekin İlkokulu öğretmenlerinden Mustafa UÇAR, 80. Yıl Ortaokulu öğretmenlerinden Nurten TARIYAN, Bilal Yapıcı Özel Eğitim Uygulama Okulu 1.Kademe öğretmenlerinden Tuğçe ÜSTÜN ve Bilal Yapıcı ÖEUO 2.Kademe öğretmenlerinden Tuğçe SAVAŞ  "Healthy Food, Healthy Generation", Büyükkarıştıran Ortaokulu öğretmenlerinden Selin SOYPAK ve Şaban Öğünç Ortaokulu öğretmenlerinden Gizem Ceren SÖNMEZ "Türk Bayraklarını Öğreniyoruz" isimli projelerini ve çalışma süreçleri hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulundular.