KIRKLARELİ eTWINNING NİSAN AYI WEBİNARI 2

08.04.2022 1145

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çevrim içi düzenlemiş olduğu, Milli Eğitim Müdürümüz sayın Hüseyin KALKAN'ın açılış konuşmasını yaptığı,  Nisan ayı Webinar toplantısının ikincisi okulumuz Tarih öğretmeni ve Kırklareli eTwinning İl Koordinatörü  Oya ARSLAN'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

Tarih öğretmenimiz Oya ARSLAN "Industry 4.0 Time; Robotic Coding" ile "Let's Start Codin" , Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Pınar EMİR "Industry 4.0 Time; Robotic Coding" ile "Our Sustainable Future" , Kimya öğretmenimiz Aytül BAL "Industry 4.0 Time; Robotic Coding" , Babaeski Atatürk Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Seçil UÇUM "Our Sustainable Future" , "Industry 4.0 Robotics" , "Cultures Coming from History" ile "X'den Z'ye" , Pehlivanköy Atatürk Ortaokulu öğretmeni Havva Gözde YAŞA "Let's Start Coding" ile "Healthy, Sportive and Respectful Kids" , Lüleburgaz Lisesi öğretmeni Yasin BAL ise "Industry 4.0 Time; Robotic Coding" projeleri ve konuları hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulundular.