KIRKLARELİ eTWINNING NİSAN AYI WEBİNARI

05.04.2022 394

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çevrim içi düzenlemiş olduğu, Milli Eğitim Müdürümüz sayın Hüseyin KALKAN'ın açılış konuşmasını yaptığı,  Nisan ayı Webinar toplantısı okulumuz Tarih öğretmeni ve Kırklareli eTwinning İl Koordinatörü  Oya ARSLAN'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

Biyoloji öğretmenimiz Medine YARIMKALE katılımcılara "Industry 4.0 Time; Robotic Coding, Adalet Erez İlkokulu öğretmeni Bengül ÖZKARACA "Ben Gelecekteyim" (I am in the Future), Babaeski Atatürk Anadolu Lisesi öğretmeni Öznur YAMAN ve Nadırlı Mehmet Fevzi Özdemir Ortaokulu öğretmeni Melike ÖZCAN "Ülkemize Değer Katanlar", Vize Anadolu lisesi öğretmeni Veysel SAĞLAM "North American Literature Through Flipped Classroom", Lüleburgaz Atatürk İlkokulu öğretmeni Helin ÇELİK "Su Biterse Herkes Susar" , "Teknoloji, İletişim ve STEM", Ramazan Yaman Fen Lisesi öğretmeni Duygu YILDIZ "Digging Deep in Science" , "To Read or Not to Read" , "Communication Rocks" , "For our Planets, For Ourselves",   Büyükkarıştıran İlkokulu öğretmeni Harun Melih EDEER "Yeşil Ekran Atölyesi" isimli projelerini tanıttılar.