OKULUMUZ “ETWINNING OKULU” ETİKETİ VE ETWINNING AVRUPA KALİTE ETİKETİ BELGELERİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

21.06.2023 180

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren eTwinning platformunda proje yürüten okulumuz ve öğretmenlerimiz ödüllerine kavuştu.

“Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi ”, 2023-2024 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi.

“Babaeski’de Ortaöğretimde Endüstri 4.0 Zamanı; Robotik Kodlama” adlı Erasmus projesine bağlı olarak yürütülen “Industry 4.0 Time; Robotic Coding” adlı eTwinning projesinde okulumuz Tarih Öğretmeni Oya Arslan, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Pınar Emir, Biyoloji Öğretmeni Medine Yarımkale Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Tarih öğretmenimiz Oya ARSLAN ve proje ekibinin yürüttüğü "Let's Start Coding" adlı eTwinning projesi ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Pınar Emir’in “ Our Sustainable Future “ adlı eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Projeler uluslararası öğretmen ve öğrenci ekipleri ile İngilizce olarak yürütülmüş ve “Avrupa Etiketi Belgesi” almaya layık görülmüştür.