OUR SUSTAINABLE FUTURE – EARTH DAY

05.05.2022 443

Babaeski  Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı  öğretmeni Pınar Emir ve öğrencileri Our Sustainable Future adlı eTwinning  projesinde iklim değişikliği ve çevre kirliliği gibi konulara dikkat çekmek amacıyla etkinlik düzenlediler.

Yaşanabilir bir dünyada tüm canlıları ekolojik krizden kurtarmamızın gerekliliği konusuna farkındalık oluşturmak için okul panosu hazırlandı ve anlatıldı. Gezegenimizi seviyoruz çünkü dünya bizim yuvamız mesajını veren poster ve rozetler web 2.0 araçlarıyla hazırlandı ve twinspace proje alanında paylaşıldı.Okuldaki öğretmenlere  rozet hediye edilerek günün önemine dikkat çekildi. Bilgi ve teknolojiyi birleştiren uygulamalar ile 21.yüzyıl becerilerini öğrenmeyi etkin hale getirdiler.