OYA ARSLAN ÖĞRETMENİMİZİN CodeWeek -

28.10.2020 534

28-10-202028-10-2020

KodlamBabaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi olarak Code Week -"KIRKLARELİ'DEN KODLUYORUM" etkinliğine katıldık.

Kodlama etkinliği Tarih Öğretmeni Oya ARSLAN'ın rehberliğinde 21 öğrencimizle yürütüldü. Code org' tan eğlenceli kodlama etkinlikleri online olarak incelendi ve kodlama çalışmaları yapıldı. Öğrenciler yaptıkları Codeorg etkinlikleri sonunda codeorg sertifikalarını aldılar. Öğrenciler hem eğlenceli zaman geçirdi hem de temel kodlama bilgisine sahip oldu.

Codeweek etkinliği sonunda okulumuz ve öğrencilerimiz "Europe Code Week 2020"sertifikalarını aldı.a etkinliği Tarih Öğretmeni Oya ARSLAN'ın rehberliğinde 21 öğrencimizle yürütüldü. Code org' tan eğlenceli kodlama etkinlikleri online olarak incelendi ve kodlama çalışmaları yapıldı. Öğrenciler yaptıkları Codeorg etkinlikleri sonunda codeorg sertifikalarını aldılar. Öğrenciler hem eğlenceli zaman geçirdi hem de temel kodlama bilgisine sahip oldu.