PINAR EMİR ÖĞRETMENİMİZİN

23.10.2020 371

23-10-2020

Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi öğrencileri,10-25 Ekim 2020 Avrupa Kod Haftası Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi öğrencileri,10-25 Ekim 2020 Avrupa Kod Haftası etkinliklerine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Pınar EMİR rehberliğinde katılmışlardır.

Codeweek /Kodlama Haftası/Herkes için Kod ile 21. Yy. becerileri ve kodlamanın önemine farkındalık oluşturmak amacıyla code org sitesi tanıtılmış ve dijital araçlar ile etkinlikler yapılmıştır.etkinliklerine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Pınar EMİR rehberliğinde katılmışlardır.

Codeweek /Kodlama Haftası/Herkes için Kod ile 21. Yy. becerileri ve kodlamanın önemine farkındalık oluşturmak amacıyla code org sitesi taBabaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi öğrencileri,10-25 Ekim 2020 Avrupa Kod Haftası etkinliklerine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Pınar EMİR rehberliğinde katılmışlardır.
Codeweek /Kodlama Haftası/Herkes için Kod ile 21. Yy. becerileri ve kodlamanın önemine farkındalık oluşturmak amacıyla code org sitesi tanıtılmış ve dijital araçlar ile etkinlikler yapılmıştır.ıtılmış ve dijital araçlar ile etkinlikler yapılmıştır.